Balkonginglasning i Norrköping och Uppsala

Alumic AB

Balkonginglasning i Norrköping och Uppsala

Välkommen till Alumic AB, som är ett väldigt bra val, om du är i behov av en kvalitativ balkonginglasning i endera Norrköping eller Uppsala. På Alumic AB är man mån om att kunna erbjuda alla kunder så bra balkonginglasningar som möjligt. Detta är möjligt tack vare personalens goda kunskaper och deras erfarenhet inom branschen. Om du är intresserad av att få hjälp av oss, så är du välkommen att kontakta oss, så hjälper vår kunniga och rutinerade personal dig på bästa vis.

Ramfri balkonginglasning

Med hjälp av en ramfri inglasning bibehåller man den öppna känslan. Å andra sidan erhåller man alla fördelar en inglasning medför. Genom att det inte finns någon ram, så skapas ett extra rum, man förlänger utesäsongen på balkongen, man skyddar balkongens platta och husets fasad mot väder och vind och man minskar värmeförlusten och bullret utifrån.

Kontakta oss

Kontakta oss på Alumic, om du är intresserad av de tjänster som våra medarbetare utför. Det skall bli ett sant nöje att hjälpa dig, om du finner våra tjänster intressanta och attraktiva. Kom ihåg att vårt företag värdesätter noggrannhet och kvalitet, samtidigt som allt arbete utförs med effektivitet i åtanke. Vi ser verkligen fram emot att kunna hjälpa dig med att erhålla en balkonginglasning och vi berättar gärna mera om detta. Vi har hjälpt många kunder genom åren och vi vill även kunna hjälpa dig till ett perfekt resultat, som du verkligen kan vara nöjd med. Vi vill kunna vara det företaget som du kontaktar allra först, när det kommer till våra tjänster.